Befaló Bill Barbecue

A Szürkemarha Vigadalomban jártunk

2016. szeptember 26. - Befalo Bill Franchise

Szeptember második hétvégéjén ellátogattunk a Vajdahunyad várába, ahol ötödik alkalommal került megrendezésre a Szürkemarha Vigadalom. Két napon keresztül vártunk Titeket különböző finomságokkal és barbecue-különlegességekkel a sátrunknál. Jó kis rendezvény volt!

A hatalmas hőség ellenére rengetegen eljöttetek hozzánk, amit nagyon köszönünk!

A vigadalomra a legnagyobb smokerünkkel együtt érkeztünk, amely 200 kg hús egyidejű füstölésére alkalmas, és ki is használtuk hatalmas kapacitását. A húsok típustól függően 12-16 órát töltöttek el a fatüzelésű vontatmányban, 110°C-on egyenletesen füstölve.

vontatvany.jpg

A vigadalomra kicsik és nagyok, magyarok és külföldiek egyaránt érkeztek, mi pedig igyekeztünk mindenkinek a kedvére való falatot találni. Volt, aki már a saját Befaló Billes pólójában érkezett!

pult.jpg

Idén még számtalan fesztiválon és street food rendezvényen találkozhattok majd velünk, az aktuális eseményekről pedig mindig a Facebook-oldalunkon tájékozódhattok. 

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, elérsz minket az info@befalobill.com-on, vagy a +36 20 336 6191-os telefonszámon.

                        


A bejegyzés trackback címe:

https://befalobillbarbecue.blog.hu/api/trackback/id/tr4911737549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása