Befaló Bill Barbecue

⍟ CSATLAKOZZ HOZZÁNK

- MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK! ⍟

2016. október 17. - Befalo Bill Franchise

Vendéglátós vagy? Szeretnél Befalós lenni? Érdi telephelyünkre és országos kitelepüléseinkre keresünk:
- pultos/vendéglátó-eladó, és
- BBQ pitmaster munkakörbe
lelkes, ambíciózus, gyakorlott, jó fej partnereket! Nálunk tényleg a vendég és a minőség az első – kérjük, csak akkor jelentkezz, ha ezzel maximálisan egyet tudsz érteni a mindennapi munkavégzésed során is! Vidámak vagyunk és lazák, de nem fegyelmezetlenek. Partnert keresünk, nem bérrabszolgát – nálunk egy lojális, családias, humánus csapatba kerülhetsz, ahol mind anyagilag, mind emberileg megbecsüljük a velünk dolgozó kollégákat, és összetartunk.

Hosszú távra keresünk – a speciális tudás, felkészültség, ami nálunk elsajátítható, és amit átadunk Neked, több hetes betanítást és gyakorlást követel, ezért szeretnénk, ha kölcsönös szimpátia esetén Te is hosszú távon gondolkodnál velünk.

A munkavégzés hétvégéket is érint, valamint utazást is igényel – járjuk az országot a vontatmányainkkal – kérünk, ezt vedd figyelembe a jelentkezéskor. 8 órás főállásba, munkaidő-keretes foglalkoztatásba keressük az új kollégáinkat.

B kategóriás jogosítvány, felhasználói szintű informatikai ismeretek, autóvezetői rutin, angol vagy német nyelvtudás előny!
Vendéglátó-ipari végzettség, bizonyítvány és legalább 2 éves gyakorlat feltétel. De ha meg tudsz győzni minket arról, hogy a gyakorlat hiánya ellenére Te vagy a megfelelő jelölt – az utóbbitól esetleg eltekintünk. :)

Fejlődési, előrelépési lehetőség adott – ha bírod a tempót, nálunk hamar vezető lehetsz! A vendéglátásban is vonzó alapbér mellé utazási költségtérítést, napi egyszeri főétkezést, mobil-internettel is felszerelt, korlátlan számú hívásra használható céges telefont biztosítunk. Belépés akár azonnal!

Jelentkezz itt: karrier@befalobill.com. Ha további kérdésed lenne az állással kapcsolatban, írd meg nekünk azt is, és válaszolunk!

Szeretettel üdvözöl,
Koltai Péter és a Befaló Bill csapata

pablo_5.png

Szeretnél Billel kapcsolatba lépni? 

Eléred az info@befalobill.com-on, vagy a +36 23 631 366-os telefonszámon.

                         

Iratkozz fel értesítőjére...

...ha első kézből szeretnél olvasni az összes közelgő Befaló Bill-eseményről!
* kötelező mező

A bejegyzés trackback címe:

https://befalobillbarbecue.blog.hu/api/trackback/id/tr3211815707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása