Befaló Bill Barbecue

⍟ BEFALÓ BILL JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ ⍟

2016. december 19. - Befalo Bill Franchise
Karácsony előtt mi is szeretnénk csatlakozni az adakozni vágyók csapatához, és egyben támogatni az érdi közösséget, ezért úgy döntöttünk, hogy 10 rászoruló helyi családnak ajándékba adunk háztartásonként 2 db XXL BBQ-tálat, amit december 23-án, este 8 óráig vehetnek majd át az érdi telephelyünkön.
 
Kérünk Titeket, segítsetek megtalálni nekünk azt a 10 családot, akiknek nem adatik meg, hogy karácsonykor finomságokkal teli asztalnál ünnepelhessenek, és így hozzájárulhassunk, hogy örömtelibb legyen számukra az év legszebb időszaka. A jelentkezéseket elérhetőségekkel együtt üzenetben várjuk a Facebookon, csütörtökön pedig közzétesszük az általunk kiválasztott tíz nyertest, akiket szeretettel várunk majd pénteken.

jotekonysag.png

                         

Iratkozz fel értesítőjére...

...ha első kézből szeretnél olvasni az összes közelgő Befaló Bill-eseményről!
* kötelező mező

A bejegyzés trackback címe:

https://befalobillbarbecue.blog.hu/api/trackback/id/tr912058689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása