Befaló Bill Barbecue

⍟ Szezonnyitó buli Érden ⍟

Gyere és találkozz Bill-lel!

2016. október 10. - Befalo Bill Franchise

Bill már régóta tervezi, hogy hamarosan újra megnyitja Érden található telephelyét. Jó hírünk van: a nagy napra már nem kell sokáig várni. Október 22-én szombaton 11-től 21 óráig várunk mindenkit szeretettel egy hatalmas BBQ-bulira! :)

Részvételi szándékotokat a Facebook-eseményben tudjátok jelezni.

telephely.jpg

A nyári vándorlás és a telephelyi szünet után újra várjuk vendégeinket a tavasszal nagy sikerrel megrendezett, country zenés BBQ-buli ismétlésével, ahol megkóstolhatod és meghallgathatod Befaló Bill kedvenceit.
 
⍟ BELÉPŐK ⍟
Elővételes jegyeket a helyszínen lehet váltani, 3 000 Ft/fő áron. A jegy ára természetesen 100%-ban lefogyasztható. A rendezvény napján a helyszínen váltott jegyek ára: 4 000 Ft/fő, ami szintén lefogyasztható.
Lehetőség van 12 éves korig gyermek belépőt is vásárolni, ennek ára elővételben 1 500 Ft, a helyszínen pedig 2 000 Ft.
 
Ha cowboy-kalapban és kockás ingben jössz az eseményre, automatikusan 10% kedvezményt kapsz a fogyasztásod végösszegéből!
 
⍟ NYEREMÉNYJÁTÉK ⍟
A bulin néhány nyeremény is kisorsolásra kerül majd. Ha szeretnél részt venni a játékban, nem kell mást tenned, mint az üzenőfalon található nyereményjátékos poszt alatt kommentben betagelni két ismerősöd, így, ha szeretnének, Ők is versenybe tudnak szállni a díjakért.
Ha van korábbi Befaló Billhez kötődő emléked, vagy csak megosztanád a véleményed, mert korábban már kóstoltad Bill finomságait, kommentelj bátran, a visszajelzéseidet is szívesen vesszük! :)
 
⍟ A DÍJAK ⍟
- a bulin kisorsolunk 50 db törzsvásárlói kártyát, amely 10% kedvezményre jogosít fel bármikor, amikor Billnél csillapítod az éhséged,
- kisorsolunk továbbá 10 db férfi és 10 db női Befaló Bill pólót,
- és végül, de nem utolsó sorban az értékes főnyereményt, azaz egy saját barbecue-bulit, amelyet a nyertes telephelyünkön egy tetszőleges időpontban tarthat meg a családjával és a barátaival.
 
⍟ PROGRAMOK ⍟
14:00 - 16:00: a Don Attila Band koncertje, a Rodeo Dancers táncosainak műsorával kiegészülve,
17:00 - 20:00: a Zrínyi Pop zenekar koncertje.
 
⍟ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG ⍟
A buli helyszíne: 2030 Érd, Iparos utca 60
Az autóval érkezők számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított a környező utcákban.
Tömegközlekedéssel a keleföldi vasútállomásról illetve Budaörsről megközelíthető a 735 számú Volán-busszal. Az "Érd, M7 csomópont" nevű megállónál kell leszállni, a Shell-kútnál.
 
Szeretnél Billel kapcsolatba lépni? 

Meghívnád az esküvődre, vagy rendelnél egy jó texasi BBQ-tálat? Eléred az info@befalobill.com-on, vagy a +36 23 631 366-os telefonszámon.

                         

Iratkozz fel értesítőjére...

...ha első kézből szeretnél olvasni az összes közelgő Befaló Bill-eseményről!
* kötelező mező

A bejegyzés trackback címe:

https://befalobillbarbecue.blog.hu/api/trackback/id/tr7911785619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása