Befaló Bill Barbecue

Ismerd meg... Befaló Billt!

A barbecue-fenegyerek bemutatkozik

2016. október 03. - Befalo Bill Franchise

Buffalo Billről, a vadnyugati bemutató show-k hőséről bizonyára már mindannyian hallottatok. Nem titok, hogy Ő ihlette Befaló Bill karakterét, akit most Ti is megismerhettek.

Hölgyeim és Uraim (dobpergééééés)... íme: Bill! :)

befalobillpiciben.jpg

Bill Texasból utazott el Magyarországig, hogy az emberek hasát finomabbnál finomabb barbecue falatokkal tudja megtömni. Hosszú útja során rengeteg kalandot élt át. 

Az utazást megnehezítette, hogy a nevezetes amerikai államból egészen Európáig cipelte híres kétszázas smokerét, amely nagy büszkesége.

Bill Dallasban hosszú hónapokig tanulmányozta a hamisítatlan amerikai BBQ sütési technikákat az előkészítéstől a fűszerezésig, így tökéletesítette receptjeit. Az ételeket azóta is mindig hagyományos texasi stílusban készíti el.

Kóstolhattad már ízletes húsait például a Szigeten, a VOLT-on, a Magyar Vágtán, az Oktoberfesten, vagy épp a Street Food Fesztiválon

Olvashattál róla a Dining Guide-ban, a Flyerz-ben, a Street Kitchen, a Mitettemma.hu, vagy épp a SunsEATy blogokon. 

befalobill.jpg

Billel számos eseményen találkozhatsz (az aktuális rendezvényekről Facebook-oldalunkon és értesítőnkből tájékozódhatsz), az őszi szezonban hamarosan újra megnyitja majd érdi telephelyét is az Iparos utca 60. szám alatt.

Itt lakik Bill

Szeretnél Billel kapcsolatba lépni?
Meghívnád az esküvődre, vagy rendelnél egy jó texasi BBQ tálat?

Eléred az info@befalobill.com-on, vagy a +36 20 336 6191-es telefonszámon.

                         

Iratkozz fel értesítőjére...

...ha első kézből szeretnél olvasni az összes közelgő Befaló Bill-eseményről!
* kötelező mező

A bejegyzés trackback címe:

https://befalobillbarbecue.blog.hu/api/trackback/id/tr5211753815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása